KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: Gesloten
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

cross_btn.png
main_article_article_image_1601635548.jpg
Autowasser voor de zaterdag
JOUW FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste autowasser voor de zaterdag op de vestiging Ridderkerk. Ben jij die jonge dame of man die elke week onze mooie auto's weer wilt laten glimmen? Je bent iemand die het leuk vindt om de auto's die gebruikt worden voor de proefritten en die in en rondom ons pand staan, schoon te houden. Zowel aan de buitenzijde als het interieur. De auto's zijn ons visitekaartje en dat begrijp jij als geen ander. Dus je bent zuinig op de auto's, neemt initiatief om ze er mooi te laten uitzien en pakt, als er even geen auto is schoon te maken, ook andere klusjes op. Voor het verplaatsen van de auto's is het handig dat je beschikt over een rijbewijs.   

PROFIEL

Je bent op zaterdagen beschikbaar. Je werkt netjes en neemt waar nodig initiatief om ook andere klusjes te doen. Het is een leuke job om te combineren met je opleiding. Is deze autogerelateerd, dan kun je alvast proeven van al het leuke werk in een dynamisch auytobedrijf. Bij Auto Ridderkerk krijg je alle kansen. Wij hebben een breed assortiment personen- en bedrijfsauto's. Wij zijn dealer van het merk Nissan.

CONTACT OPNEMEN

Ben jij die enthousiaste persoon die wij zoeken en herken jij je in deze functie? Neem dan contact op met Rogier van Dijk via rogiervandijk@autoridderkerk.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. Bij hem kun je ook terecht voor vragen. Je kunt eventueel ook bellen op 0180-417 699.

Neem contact op met ons

Interesse in een baan bij ons bedrijf? Gebruik het contactformulier om je aan te melden of vragen te stellen.

Onze specialiteiten
  • 30 + JAAR ERVARING
  • NISSAN DEALER
  • KIA SERVICE DEALER
  • NIEUWE EN GEBRUIKTE AUTO’S
Interesse in deze vacature?
Bekijk onze andere actuele vacatures
main_article_article_image_1625076391.jpg
main_article_article_image_1623777096.jpg
main_article_article_image_1619117735.jpg
white_arrow_nxt.png
white_arrow_prev.png

ONS AANBOD

Morgen Internet - Zorgeloos website