KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: Gesloten
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

cross_btn.png
main_article_article_image_1601637045.jpg
Chauffeur/Allrounder (m/v) standplaats Oud-Beijerland

JOUW FUNCTIE

Je bent onze steun en toeverlaat. We kunnen op je rekenen als er bijvoorbeeld auto’s of onderdelen moeten worden gehaald of weggebracht. Ook bij andere, kleine klusjes, kunnen we je hulp heel goed gebruiken. Voor het vervoer van de auto’s beschikken wij over een eigen autotransporter.
In overleg kunnen wij je uren indelen. Een suggestie: je werkt de ene week 24 uur en de andere week ben je vrij. De werkt van maandag tot en met donderdag in de ochtend en op vrijdag de hele dag. Maar zoals gezegd, in overleg kunnen wij dit indelen en je bent zelf flexibel als we ook eens een beroep op je doen buiten de afgesproken tijden en dagen. Je komt te werken in een leuk familiebedrijf met vestigingen in Ridderkerk en Oud-Beijerland. Uiteraard belonen wij je prima voor je inzet.

PROFIEL

Je beschikt over een groot rijbewijs. Je bent secuur en hebt oog voor de waardevolle vracht die je vaak vervoert. Je bent communicatief en enthousiast. Als er even wat minder werk is, bied jij je hulp actief aan op andere plekken.  
Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar en het liefst op iedere werkdag een aantal uren. Je bent flexibel qua tijden en uren. Ook op andere momenten kunnen we een beroep op je doen.

CONTACT OPNEMEN

Meer informatie? Neem dan contact op met Wouter Klop via wouterklop@autobinnenmaas.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. Je kunt ook bellen op 0186-60 31 88.  Ben je ervan overtuigd dat wij prima bij elkaar passen? Stuur dan je motivatie en gegevens naar zijn mailadres of gebruik eveneens het contactformulier.

Neem contact op met ons

Interesse in een baan bij ons bedrijf? Gebruik het contactformulier om je aan te melden of vragen te stellen.

Onze specialiteiten
  • 30 + JAAR ERVARING
  • NISSAN DEALER
  • KIA SERVICE DEALER
  • NIEUWE EN GEBRUIKTE AUTO’S
Interesse in deze vacature?
Bekijk onze andere actuele vacatures
main_article_article_image_1625076391.jpg
main_article_article_image_1623777096.jpg
main_article_article_image_1619117735.jpg
white_arrow_nxt.png
white_arrow_prev.png

ONS AANBOD

Morgen Internet - Zorgeloos website