KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: Gesloten
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

cross_btn.png
main_article_article_image_1625076391.jpg
Junior Verkoopadviseur (fulltime) die werkt op beide vestigingen
JOUW FUNCTIE

Je komt als verkoopadviseur te werken in Oud-Beijerland en Ridderkerk. In Oud-Beijerland zijn wij officieel dealer van het merk Nissan en service dealer van het merk Kia. In Ridderkerk zijn wij Nissan dealer. Je vind het geen probleem om in beide vestigingen te werken.

Als verkoopadviseur hou je onze online en offline showroom op orde. Dit geldt zowel voor de nieuwe als de gebruikte auto's. Potentiële klanten die onze showroom bezoeken of die online interesse tonen sta je te woord, je vraagt ze naar hun wensen en je doet ze een passend aanbod. Vanuit jouw drive om een topverkoper te worden, volg je de orders actief op en zet je je op alle mogelijke manieren in om de klanten tevreden te stellen. Je bent enthousiast en deinst er niet voor terug om op creatieve manieren nieuwe klanten te vinden, te benaderen en op te volgen. Jouw activiteiten en verkopen administreer je in ons verkoopsysteem. De baan die wij je bieden is uitdagend en afwisselend.  

PROFIEL

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding of je hebt dit niveau bereikt door je werkervaring. Je bent commercieel, communicatief vaardig, enthousiast, secuur, flexibel, representatief, betrouwbaar en creatief. Bij voorkeur heb je minimaal twee jaar (parttime) ervaring als verkoopadviseur in de autobranche.   

WAT WIJ BIEDEN

Wij vragen veel van je, maar daar staat een prima beloning tegenover. Naast een vast salaris, gebaseerd op jouw leeftijd en ervaring, is er een aantrekkelijke provisieregeling en kun je direct instappen in een auto van de zaak.   

CONTACT OPNEMEN

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en herken jij je in deze functie? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv naar Wouter Klop via wouterklop@autobinnenmaas.nl. Bij hem kun je ook terecht voor vragen. Je kunt eventueel ook bellen op 0186-60 31 88.

Neem contact op met ons

Interesse in een baan bij ons bedrijf? Gebruik het contactformulier om je aan te melden of vragen te stellen.

Onze specialiteiten
  • 30 + JAAR ERVARING
  • NISSAN DEALER
  • KIA SERVICE DEALER
  • NIEUWE EN GEBRUIKTE AUTO’S
Interesse in deze vacature?
Bekijk onze andere actuele vacatures
main_article_article_image_1625076391.jpg
main_article_article_image_1623777096.jpg
main_article_article_image_1619117735.jpg
white_arrow_nxt.png
white_arrow_prev.png

ONS AANBOD

Morgen Internet - Zorgeloos website