KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: Gesloten
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

cross_btn.png
main_article_article_image_1617109294.jpg
MAAK KENNIS MET DE
NIEUWE NISSAN QASHQAI

TE ZIEN IN ONZE SHOWROOMS, DE NIEUWE NISSAN QASHQAI


De uitvinder van het cross-over segment is volledig vernieuwd en klaar om zijn leidende rol voor de komende jaren vast te houden. Sinds 2007 zijn er drie miljoen exemplaren verkocht. En later dit jaar zal de derde generatie op de markt komen. De basiskenmerken van de Nissan Qashqai blijven natuurlijk behouden. Dus een stoer en robuust design, efficiënte motoren, verbeterde kwaliteit en de allernieuwste technieken voor meer comfort en veiligheid. De nieuwe Nissan Qashqai legt de lat binnen het segment weer hoger. 

Meer weten over deze nieuwe Qashqai, lees dan snel verder!

ALS EERSTE RIJDEN? DE PREMIERE EDITION IS NU AL TE BESTELLEN VOOR € 40.390AANTREKKELIJK DESIGN
De nieuwe Qashqai oogt stoerder door zijn grotere afmetingen. De wielbasis is 2 centimeter langer. Ook in de hoogte, lengte en breedte is de auto gegroeid. Voor het eerst zijn grote 20 inch wielen leverbaar die zorgen voor een imposante uitstraling. Aan de voorzijde is de nieuwe V-Motion grille te zien die ook op de Nissan Juke is te vinden. Daarnaast zijn slanke en scherp gelijnde koplampen te vinden. Deze zijn zeer laag door de full LED-matrix techniek. De hele auto straalt kwaliteit uit door de nauwe naden tussen de corrosseriedelen. Er is keuze uit 11 carrosseriekleuren en 5 two-tone combinaties die de auto een chique uitstraling geven.


HOOGWAARDIG, COMFORTABEL EN PRAKTISCH INTERIEUR
In de nieuwe Nissan Qashqai geldt een nieuwe norm voor premium uitstraling. Er is veel aandacht besteed aan de ergonomische en esthetische kwaliteiten van de bedieningselementen. Door het design is het interieur rustgevend en kalmerend. Er is witte sfeerverlichting in het hele interieur. Door de grotere wielbasis is er voor de achterpassagiers bijna 3 centimeter meer beenruimte. In de kofferbak is 70 liter meer inhoud en de tildrempel is 2 centimeter lager. Nieuw is de elektrisch bedienbare achterklep voor een moeiteloze toegang als u als bestuurder uw handen vol heeft. 

Populaire zaken uit de vorige Qashqai, zoals de bergruimte bij de wielkasten en het Flexible Luggage Board System, zijn behouden maar voorzien van een betere vormgeving en afwerking. 

Dankzij het nieuwe CMF-C platform is de stijfheid van de carrosserie toegenomen met 41% en is het gewicht van de Qashqai afgenomen met 60 kilogram. Het zorgt voor meer comfort, meer veiligheid en betere rij-eigenschappen. Zo zijn er dunnere raamstijlen maar is veiligheid bij een botsing toegenomen. De gewichtsbesparing is bereikt door een achterklep die van composietmateriaal is gemaakt. Daarnaast zijn de deuren, voorspatborden en motorkap nu van aluminium.  


 
VERBONDEN BLIJVEN VOOR COMFORT EN VEILIGHEID
De moderne auto kan niet zonder connectiviteit. De Nissan Qashqai zet belangrijke stappen. Centraal op het dashboard is een 9 inch aanraakscherm voor navigatie, entertainment en voertuiginstellingen. U kunt uw smartphone met het scherm koppelen via Android Auto en Apple Carplay. Vanuit huis zijn instructies te geven via Google Assistant of Amazon Alexa. Deze verbinding is mogelijk via de in-car WiFi. Er zijn "over the air" diverse diensten beschikbaar via NissanConnect Services en via de speciale App kunt u gegevens van uw auto uitlezen of instellingen wijzigen. Het in-car WiFi systeem kan tot 7 apparaten koppelen.

Het instrumentenpaneel bestaat niet langer uit analoge meters maar is volledig digitaal. Er is keuze uit diverse weergaven voor navigatie, entertainment, verkeers- en voertuiginformatie. Bijzonder is het grote 9 inch Head-Up Display. Deze projecteert belangrijke informatie op de voorruit, duidelijk zichtbaar voor de bestuurder. 


 
ELEKTRIFICATIE VOOR EEN LAGER VERBRUIK
Elektrificatie is de toekomst voor de auto. Nissan is al jaren leidend met bijvoorbeeld de volledig elektrische Nissan Leaf. Voor de Nissan Qashqai zullen de basisversies beschikbaar zijn met een 1,3 liter benzinemotor met mild hybride ondersteuning. Er is een versie met 140 pk en 158 pk. Standaard zijn deze versies voorzien van een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Optioneel is op de 158 pk versie een Xtronic automaat leverbaar en vierwielaandrijving.

De mild hybride versies beschikken naast hun benzinemotor over een batterij waarin energie wordt opgeslagen die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen. De opgeslagen energie kan worden gebruikt bij het accelereren en een snellere start van de motor in de stop/start fase. Het resultaat is een lager verbruik en betere emissiecijfers.

Uniek is de e-POWER versie die later voor de Qashqai beschikbaar komt. Deze heeft een benzinemotor die alleen zorgt voor het opwekken van stroom voor de aandrijving. De benzinemotor kan daardoor zo optimaal mogelijk draaien waardoor een zeer laag verbruikt ontstaat. De aandrijving is dus volledig elektrisch met als voordeel dat er direct vanaf de start volledige trekkracht aanwezig is. Er is een directe response op het gaspedaal en er 'one-pedal' driving mogelijk is. Als bestuurder kunt u met één pedaal wegrijden, accelereren en afremmen.    


 
DE NISSAN QASHQAI ZET EEN STAP RICHTING AUTONOOM RIJDEN 
De bekende veiligheidssystemen uit de vorige Nissan Qashqai hebben een verdere verfijning ondergaan. Alle moderne systemen werken samen waardoor veel functies autonoom kunnen worden uitgevoerd. Het ProPILOT systeem kan, in combinatie met de Xtronic versie automatisch de rijbaan volgen, optrekken tot een vooraf ingestelde snelheid, afremmen tot stilstand in een file en weer optrekken als de file binnen 3 seconden weer gaat rijden. Het ProPILOT systeem werkt intelligent samen met de navigatie en de verkeersbordherkenning. De snelheid wordt automatisch aangepast op de snelheid die de borden aangeven of op de wegconditie zoals in bochten en bij afritten. De dodehoeksensor wordt eveneens gebruikt om gevaarlijke wisselingen van rijbaan te voorkomen.

De nieuwe Nissan Qashqai beschikt over een groot aantal sensoren die de omstandigheden rond de auto scannen. De auto grijpt in bij overstekende voetgangers, bij het achteruit parkeren als er gevaar dreigt, bij het plotseling remmen van een voorligger etc. Voor de inzittenden is er een nieuw airbagsysteem dat tussen de voorstoelen is gemonteerd en dat een aanvulling is op de reeds vele airbags in de Qashqai. 
DE NIEUWE NISSAN QASHQAI IS NU VOOR U BESCHIKBAAR!
De nieuwe Nissan Qashqai staat in onze showrooms. Bijzonder is de rijk uitgeruste Premiere Edition met 1.3 liter Mild Hybride motor met 140 pk en handmatige 6-versnellingsbak. Deze versie is onder andere voorzien van:

- Metallic lak
- Head-Up Display
- Speciale 18" lichtmetalen velgen
- Panoramadak
- Draadloos telefoonladen
- LED Matrix koplampen
- Digitaal instrumentenpaneel 
Etc.   

Klik op de knop en ga naar de Nissan Winkel. Hier kunt u direct een inruilvoorstel voor uw huidige auto opvragen. In onze Nissan winkel vindt u ook scherpe aanbiedingen op andere Nissan modellen. Liever direct een gesprek met één van onze verkopers? Maak dan HIER een afspraak.

Bekijk onze andere actuele acties
main_article_article_image_1643654623.jpg
main_article_article_image_1639746566.jpg
main_article_article_image_1639395372.jpg
main_article_article_image_1635949132.jpg
main_article_article_image_1645476749.jpg
main_article_article_image_1633511352.jpg
main_article_article_image_1633515182.jpg
main_article_article_image_1631377164.jpg
main_article_article_image_1617109294.jpg
main_article_article_image_1607022598.jpg
main_article_article_image_1606986364.jpg
main_article_article_image_1593436079.jpg
main_article_article_image_1577016014.jpg
main_article_article_image_1580849771.jpg
main_article_article_image_1567682707.png
white_arrow_nxt.png
white_arrow_prev.png

ONS AANBOD

Wij hebben op beide vestigingen een divers aanbod nieuwe en gebruikte auto's met een sterke focus op Nissan en Kia. Lage kilometerstanden en zeer goede condities zijn kenmerkend voor onze voorraad. Bekijk ons aanbod online.

Morgen Internet - Zorgeloos website