KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: Gesloten
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

cross_btn.png
main_article_article_image_1584703463.jpg
Van harte welkom!

Zowel de werkplaats als de showroom zijn open. Van harte welkom! Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto en uiteraard in ons pand.

Wij hebben de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

- Bij binnenkomst staan er desinfectie-zuilen, graag uw handen bij binnenkomst desinfecteren.
- Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van andere klanten en onze medewerkers
- Een mondkapje is& tot nog toe niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd
- Wij schudden geen handen
- Onze medewerkers wassen de handen zeer regelmatig
- Wij desinfecteren regelmatig de deurklinken en andere contactoppervlakten zoals ons koffie apparaat
- In uw auto werken wij met een beschermhoes voor uw stoel, stuur en pookknop en halen dit pas weg zodra u in de auto stapt
- Wij adviseren u om tijdens de werkzaamheden niet in ons pand te wachten, maar gebruik te maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden. Indien u wel blijft wachten, dan hebben wij verschillende mogelijkheden om te kunnen zitten op minimaal 1,5 meter afstand.
- Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas.
- Mocht u Corona gerelateerde klachten hebben, dan verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen.

Twijfelt u om binnen te komen in onze showroom, dan hebben wij van elk model ook auto's buiten staan die u uitgebreid kunt bekijken. In de buitenlucht kunnen onze verkoopadviseurs u op gepaste afstand alle informatie geven en u een voorstel doen. Ook via onze online winkel kunt u een scherp (inruil)voorstel van ons ontvangen en daar per e-mail of telefoon contact over houden. Bekijk hier onze online winkel: www.denissanwinkel.nl Het proces van aanschaf van uw droomauto kunnen wij zo volledig digitaal met u afhandelen en de auto bij u thuis afleveren!

Ook kunnen onze medewerkers met video-bellen u alles van de betreffende auto laten zien en vertellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.  

ONS AANBOD

Wij hebben op beide vestigingen een divers aanbod nieuwe en gebruikte auto's met een sterke focus op Nissan en Kia. Lage kilometerstanden en zeer goede condities zijn kenmerkend voor onze voorraad. Bekijk ons aanbod online.

Morgen Internet - Zorgeloos website