KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: Gesloten
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

Vandaag open tot: Gesloten
cross_btn.png
menu_img_top_image_1594833930.jpg
Nissan rijders uit Dordrecht en omgeving, wij staan voor u klaar!
Met het wegvallen van Auto Indussan Dordrecht, kunt u voor uw Nissan voortaan terugvallen op de perfecte service van Auto Binnenmaas in Oud-Beijerland of Auto Ridderkerk in Ridderkerk. Beide onderdeel van ABM Automotive en officieel Nissan dealer sinds 1986. Een familiebedrijf met een uitstekende klanttevredenheid. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, garantie, reparatie, uw winterbanden of een nieuwe of jong gebruikte auto.

Door de COVID-19 situatie hebben wij ons nog niet fysiek in Dordrecht gevestigd. Wij zijn dit wel voornemens. Wij houden u natuurlijk op de hoogte. Tot die tijd staan wij voor u klaar in Oud-Beijerland of Ridderkerk. Wij maken graag kennis met u!
WINTERBANDENOPSLAG
Heeft u uw winterbanden opgeslagen bij Auto Indussan? Deze kunnen kosteloos worden overgebracht naar de opslag van ABM Automotive. Uw winterbanden blijven wij onder dezelfde condities wisselen en opslaan als bij Auto Indussan.

Wilt u hier gebruik van maken of heeft u een andere vraag? Geef dit dan door via het contactformulier, stuur een e-mail of bel ons op. Wij helpen u graag. 
  
  • Familiebedrijf sinds 1986
  • Nissan dealer + Kia servicedealer
  • Alles onder 1 dak voor uw mobiliteit
  • Hoge klantentevredenheid 
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

JA IK WIL MIJN WINTERBANDEN LATEN VERPLAATSEN!

Vul het onlineformulier aan de rechterzijde in. Wij nemen contact met u op om uw vraag te beantwoorden of de verplaatsing van uw winterbanden te regelen.

Hoe mogen we u helpen?

ABM AUTOMOTIVE ALTIJD DICHTBIJ!

Morgen Internet - Zorgeloos website