After sales

banner1     banner2

header-after-sales

PERA Card

Of u nu pech of schade krijgt in uw woonplaats, elders in Nederland, of ergens in Europa: met een PERA Card staan er 24 uur per dag, 7 dagen per week professionals voor u klaar om u snel weer op weg te helpen! Zelfs bij een lekke band of verloren sleutels mag u door heel Europa op onze hulp rekenen. U heeft dus de prettige zekerheid van gegarandeerde mobiliteit.

five-star

Het Nissan 5* garantieplan is een verlenging van de 36 maanden fabrieksgarantie, alle reparaties, uitgezonderd het periodiek onderhoud en "normale slijtage", worden kosteloos voor u uitgevoerd voor een verlengde garantieperiode tot en met 48 of 60 maanden met een maximum aantal kilometers van respectievelijk 100.000 km en 150.000 km.

In het prijzenoverzicht kunt u zien voor welk bedrag u uw Nissan in aanmerking kan laten komen voor deze verlengde garantie.

Afsluiten kan gemakkelijk via onze werkplaatsreceptie, zij helpen u hier graag mee verder.

Kijk hier naar het prijzenoverzicht.

NISSAN GARANTIE

Het is heel makkelijk: het enige wat u hoeft te doen is het Nissan Garantie Plan af te sluiten met uw dealer en u dekt zich in tegen vrijwel alle reparatiekosten die niet onder de normale slijtage vallen.

Bovendien kunt u met deze overeenkomst 7 dagen per week, 24 uur per dag rekenen op assistentie onderweg in heel Europa. Zo hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over eventuele dure reparaties en bent u verzekerd van een vakkundige reparatie en originele Nissan onderdelen! Succes gegarandeerd!

Hier vindt u alle informatie over uw Nissan garantie.

Auto Binnenmaas tel. 0186-603188 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.|Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Auto Ridderkerk tel. 0180-417699 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.