Werkplaats

banner1     banner2

header-werkplaats

Rapid Service

rapid service

Olie verversen? Banden verwisselen? Met Nissan Rapid Service is een afspraak niet nodig.

Nissan Rapid Service, de naam zegt het eigenlijk al: snelle service voor klein onderhoud en reparaties. U brengt uw auto wanneer het u uitkomt, dus het maken van een afspraak is overbodig. Als u weer snel en veilig op weg wilt zijn en originele onderdelen, accessoires en vakkundige reparaties wenst, bent u van harte welkom.

Schade service

Schade Logo

De dealer is de specialist op het gebied van schadeherstel. Onder de naam Nissan Schade Service kunt u terecht voor 'grote' schades en voor het voordelig en snel herstellen van gebruiksschade. Heeft u onverhoopt een aanrijding, dan staan wij meteen voor u klaar om u zorgeloos weer op weg te helpen. Een telefoontje is al voldoende.

Hier ziet u in 5 stappen hoe het werkt.

Budget beurten

DE NISSAN DEALER IS NIET DUURDER EN BIEDT MEER KWALITEIT.

Onderhoud is van cruciaal belang voor het behoud van de kwaliteit van uw auto en uw eigen veiligheid. Vaak wordt er onterecht gedacht dat de officiële merk dealer duurder is dan de fast fitter of de universele garages. Als er echter realistisch gekeken wordt naar wat er daadwerkelijk aangeboden wordt dan blijkt in de praktijk echter dat de prijzen elkaar niet ontlopen.

Daarbij kennen de officiële merk dealers de modellen van hun eigen merk beter en werken zij altijd met originele onderdelen en onderhoudsmiddelen. Aan wie zou u uw Nissan dan ook beter kunnen toevertrouwen dan aan de Nissandealer.
Speciaal voor oudere Nissan modellen hebben wij nu tevens voordelige Budget onderhoudsbeurten.

 

BUDGET BEURT BASIS:

(€ 99,- voor benzine, € 109,- voor diesel)

Beurt omvat:

  1. olie verversen
  2. olie filter vervangen
  3. 10 punten check

BUDGET BEURT UITGEBREID:

(€ 169,- voor benzine, € 189,- voor diesel)

Beurt omvat:

  1. olie verversen
  2. olie filter vervangen
  3. 10 punten check
  4. luchtfilter vervangen
  5. bougies vervangen (in geval van benzine auto. Platina bougies zijn niet inbegrepen)
  6. brandstoffilter (In geval van diesel auto)

Aanbod is van toepassing op alle Nissan's geleverd voor januari 2000 en de volgende modellen geleverd na januari 2000: Primera, Sunny, Almera, Tino, Micra (tot en met bouwjaar 2002), Maxima, Terrano II, X-Trail (tot en met bouwjaar 2003).

APK For Life

APK-for-life

APK For Life. Een unieke service van de Nissan-dealer! Met APK for Life is uw auto verzekerd van GRATIS APK, hoe lang hij ook meegaat. Bovendien is APK for Life overdraagbaar. Dus als u uw auto verkoopt of inruilt kan ook de volgende eigenaar nog van deze extra Nissan service profiteren.

 

apk 

APK

Vanaf het moment dat uw Nissan drie/vier (diesel/benzine) jaar oud is, moet u uw auto jaarlijks laten keuren. Deze Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Alles voor de veiligheid van u én andere verkeersdeelnemers. Daarom wordt bij de APK streng gelet op de aspecten van de verkeersveiligheid. Remmen, banden, stuurinrichting, wielophanging, verlichting, carrosserie en schokdempers, niets ontsnapt aan de aandacht. Maar er moet tevens voor gezorgd worden dat uw auto het milieu niet onnodig belast. Vandaar dat ook de uitlaatgassen worden gecontroleerd.

Budget onderhoud

Budget inspectie

Olie verversen en vervangen van het oliefilter. Controle van de vitale onderdelen zoals banden, uitlaat, verlichting en remblokken. Controle vloeistofniveau van koelsysteem, remsysteem en ruitensproeier en oliepeil in versnellingsbak en stuur bekrachtiging.

Budget totaal onderhoud

Grote onderhoudsbeurt. Controle van motor, remsysteem, koelsysteem, brandstof- en uitlaatsysteem, waarbij tevens olie en oliefilter bougies en brandstof- en luchtfilter vervangen worden. Ook de motorafstellingen, de accu en de bedrading worden gecontroleerd. Onderstel, aandrijving, wielophanging en banden worden zorgvuldig nagelopen. De carrosserie wordt op de corrosie gecontroleerd.

Budget rem onderhoud

Allesomvattende controle, reiniging en het zo nodig gangbaar maken van het remsysteem: blokken, voering, leidingen, vloeistof en bekrachtiging.

Budget basis onderhoud

Olie verversen en filter vervangen. Uitgebreide controle van vitale onderdelen zoals banden, uitlaat, remmen, koelsysteem, accu, verlichting, verwarming en ventilatie, V-snaren en veiligheidsgordels. Smeren van sloten en scharnieren.

Budget motor onderhoud

Uitgebreid onderhoud van motor en koelsysteem. Inclusief vervanging van olie, oliefilter, bougies, brandstof- en luchtfilter. Controle van motorafstellingen, leiding en V-snaren.

Auto Binnenmaas tel. 0186-603188 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.|Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Auto Ridderkerk tel. 0180-417699 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.