BeSure2Go

banner1     banner2

logo BeSure2Go-300px

 

Verzekerd op weg!

 

Dankzij onze jarenlange relatie met vooraanstaande verzekeraars kunnen wij u zeer concurrerende verzekeringstarieven aanbieden. U kunt hier zelf online uw premie berekenen en desgewenst uw auto verzekeren.

U heeft een verzekering nodig voor uw personenauto die aansluit op uw wensen. Dit betekent de juiste combinatie tussen dekking en premie. Wilt u alleen een WA-verzekering, een WA plus of misschien een All Risk autoverzekering? De keuze is aan u, maar wij adviseren u graag.

Gegevens voor het verzekeren van uw personenauto:

Kentekenbewijs
Als u uw personenauto gaat verzekeren heeft u uw kentekenbewijs nodig. In uw kentekenbewijs staat een meldcode. Voor het afsluiten van een autoverzekering is die meldcode vereist. De meldcode is noodzakelijk om aan het RDW door te geven dat uw auto verzekerd is.

Schadevrije jaren
Als u schadevrije jaren heeft opgebouwd dan kunt u korting krijgen op uw verzekering, dit is de zogeheten no-claimkorting. De verzekeraar waarbij u de schadevrije jaren heeft opgebouwd meldt deze aan Roy-data (een centrale database) op het moment dat uw verzekering beëindigd is.

 

Hieronder kunt u zelf uitrekenen wat uw premie zal bedragen voor de autoverzekering van uw keuze.

 

Auto Binnenmaas tel. 0186-603188 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.|Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Auto Ridderkerk tel. 0180-417699 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.