KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: Gesloten
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

cross_btn.png
menu_top_image_1567078307.jpg
NEXT LEVEL occasions. Kwaliteit en zekerheid.

NEXT LEVEL occasion is onze standaard voor gebruikte auto's van hoge kwaliteit. Met het NEXT LEVEL OCCASION PLUS PAKKET koopt u voor € 595 extra zekerheid en services. Wij voorzien de auto dan van 6 maanden garantie en een onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift. Daarnaast controleren en -indien nodig- vervangen wij relevante (slijtage) onderdelen om een jaar lang (of 15000km) zorgeloos te kunnen rijden, voor zover wij dit bij de check kunnen voorzien. Ons team controleert de auto volledig. Hierbij wordt het exterieur, interieur en de techniek op een goede conditie en werking nagelopen.

Het volledige NEXT LEVEL occasions pakket bestaat uit:

GARANTIE VAN 6 MAANDEN

Wanneer er gedurende de eerste 6 maanden of 10.000km na levering van uw NEXT LEVEL occasion een storing of mankement ontstaat zorgen wij voor volledig herstel. Alle kosten van de reparatie, zowel onderdelen, montagekosten als eventueel uw vervangend vervoer worden volledig vergoed.


12 MAANDEN WEGENHULP SERVICE

Naast de garantie heeft u met een NEXT LEVEL occasion ook recht op wegenhulpservice. Deze staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, in Nederland en de rest van Europa tot uw beschikking. Zo weet u zeker dat u ook bij onverhoopte pech snel geholpen wordt.


ONDERHOUD VOLGENS FABRIEKSVOORSCHRIFT

Bij het rijklaar maken krijgt de auto een onderhoudsbeurt volgens de voorschriften van de fabrikant en gebruiken wij alleen maar voor het merk goedgekeurde onderdelen.


STRENG GECONTROLEERD OP BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID

Voordat een NEXT LEVEL occasion in de showroom staat, wordt deze door ons team gecontroleerd en getest, waar nodig vernieuwd en ook optisch bijgewerkt zodat deze in uitstekende staat is. Bij het rijklaar maken controleren onze technici met behulp van moderne apparatuur tot in detail de correcte werking en kwaliteit van de volledige auto.


APK FOR LIFE

Voordat we de auto aan u leveren voorzien we deze van een nieuwe APK. Een toekomstige APK is tevens kosteloos door APK For Life, wanneer u bij ons de APK combineert met het onderhoud van de auto. (excl. wettelijke afmeldkosten)


WIJ HOUDEN U MOBIEL

Tijdens onderhouds-, reparatie-, of garantiewerkzaamheden bieden wij u vervangend vervoer aan, ook als de werkzaamheden langer dan een dag in beslag nemen. U betaalt € 25,- per dag en € 0,15 cent per kilometer voor de brandstof (u hoeft de vervangende auto dus niet af te tanken). Ook hebben wij twee leenfietsen staan waar u kosteloos gebruik van kunt maken.


GECONTROLEERDE KILOMETERSTAND

Wij controleren van iedere auto de kilometerstand bij de RDW (Nationale Auto Pas).
 

VEILIGHEIDSPAKKET

Alle occasions die met het NEXT LEVEL afleverpakket worden geleverd zullen worden voorzien van een veiligheidspakket, bestaande uit een lifehammer + lampenset (behalve LED/Xenon) + veiligheidsvesten + gevarendriehoek + schadehulpset.


MOGELIJKHEID TOT VERLENGDE GARANTIE

Deze optie is afhankelijk van het merk en leeftijd van het voertuig, informeer bij onze adviseurs.


FINANCIERING OF LEASE

Iedereen is anders. Ook als het gaat om een financiering zijn de wensen en eisen per persoon verschillend. Daarom bieden wij u keuze uit verschillende financieringsvormen. Zowel particulier als zakelijk financieren is mogelijk.


UITSTEKENDE AUTOVERZEKERING

Alles onder 1 dak, vooral erg gemakkelijk voor u. Zo voorzien wij onder andere in de afhandeling van schade en het verzorgen van vervangend vervoer. Door scherpe afspraken met diverse bedrijven is dit voor u ook nog eens erg voordelig. Wij bieden u op aanvraag scherpe verzekeringspremies, passend bij uw wensen.


NEXT LEVEL AFLEVERPAKKET:
Koop voor € 595,- extra zekerheid en comfort! 
  • 6 maanden BOVAG garantie
  • 12 maanden pechhulp met woonplaats en Europa dekking
  • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift
  • Extra controle op alle onderdelen, voor 1 jaar of 15000km zorgeloos rijplezier
  • Halve tank brandstof
  • Minimaal 12 maanden APK gekeurd
  • Veiligheidspakket 
  • Gecontroleerde kilometerstand
  • Altijd een concurrerend voorstel voor verzekeren of financieren
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Stel uw vraag of dien een afspraakverzoek in

Heeft u vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze teams in Ridderkerk en Oud-Beijerland staan voor u klaar.

Hoe mogen we u helpen?

ONS AANBOD

Wij hebben op beide vestigingen een divers aanbod nieuwe en gebruikte auto's met een sterke focus op Nissan en Kia. Lage kilometerstanden en zeer goede condities zijn kenmerkend voor onze voorraad. Bekijk ons aanbod online.

Morgen Internet - Zorgeloos website