KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: 18:00
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

Vandaag open tot: 18:00
cross_btn.png
menu_img_top_image_1557135822.jpg
Gaat u kopen of leasen?

Misschien is een tussenvorm wel iets voor u! Hieronder leggen we de verschillende vormen van financieren aan u uit. Om te bepalen welke vorm voor u het meest interessant kan zijn, geven onze verkoopadviseurs u graag een persoonlijk advies en een voorstel op maat.

Private lease

Een nieuwe Nissan rijden voor een vast bedrag per maand: dat is Nissan Private Lease. In dit maandbedrag zitten alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Dus verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie: alles zit in het maandbedrag verwerkt, u hoeft alleen nog maar te tanken!

Nissan All Inclusive

Naast Private Lease bieden wij u ook Nissan All Inclusive. Dit heeft de voordelen van Private Lease én de voordelen van een auto aankopen. Een ideale tussenvorm: u bent gewoon eigenaar van een nieuwe Nissan maar profiteert wel van gratis onderhoud. U wordt niet beperkt door een maximaal te rijden aantal kilometers en het maandbedrag is aan te passen naar uw situatie.

Zo kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto inbrengen zodat het maandbedrag omlaag gaat. Ook een aanbetaling en/of slottermijn zijn componenten die uw maandbedrag binnen uw budget kunnen brengen. Wilt u tussentijds de financiering beëindigen? Ook dat is mogelijk, met behoud van het gratis onderhoud en garantie.

Onze specialiteiten
  • Familiebedrijf sinds 1986
  • Nissan dealer + Kia Service dealer
  • Alles onder 1 dak voor uw mobiliteit
  • Hoge klanttevredenheid
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Heeft u vragen of interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om u een persoonlijk Private Lease voorstel te doen. U rijdt al met Private Lease in een Nissan vanaf € 269,-!

Hoe mogen we u helpen?

ONS AANBOD

Wij hebben op beide vestigingen een divers aanbod nieuwe en gebruikte auto's met een sterke focus op Nissan en Kia. Lage kilometerstanden en zeer goede condities zijn kenmerkend voor onze voorraad. Bekijk ons aanbod online.

Morgen Internet - Zorgeloos website