KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: Gesloten
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

cross_btn.png
menu_img_top_image_1557475057.jpg
Vertrouwd & vakkundig

Een groot deel van onze klantenkring mogen wij al vele jaren verwelkomen voor onderhoud en reparatie in onze werkplaats. Het zijn dan ook de vertrouwde gezichten achter de servicebalie en in de werkplaats die u te woord staan en uw auto in topconditie houden.

Compleet van A tot Z

Met ons team vakkundige monteurs staan wij dagelijks voor u klaar in Oud-Beijerland en Ridderkerk. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, APK, een seizoenscontrole of een reparatie.

Wij leveren (winter)banden, verzorgen de verkoop en inbouw van accessoires en onderdelen, voeren ruitreparaties uit, repareren of vullen uw airco en zorgen voor het herstel van schade aan uw auto. Ongeacht het merk en model bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze specialiteiten
  • Familiebedrijf sinds 1986
  • Nissan dealer + KIA Specialist
  • Alles onder 1 dak voor uw mobiliteit
  • Hoge klanttevredenheid
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Stel uw vraag of dien een afspraakverzoek in

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak verzoek indienen bij onze werkplaats? Dat kan eenvoudig via het formulier op deze pagina. Houdt u rekening met een wachttijd in onze planning van gemiddeld 2 weken voor regulier onderhoud. Bij een noodreparatie, schade of wanneer u niet meer kunt rijden met uw auto, neem dan telefonisch contact met ons op: wij helpen u altijd weer op weg!

Afspraakverzoek indienen?

ONS AANBOD

Wij hebben op beide vestigingen een divers aanbod nieuwe en gebruikte auto's met een sterke focus op Nissan en Kia. Lage kilometerstanden en zeer goede condities zijn kenmerkend voor onze voorraad. Bekijk ons aanbod online.

Morgen Internet - Zorgeloos website